Tallink Grupp heeft maandag de Tallink Ekspress-onlineshop gelanceerd, die zowel eten en drinken als gemaksgoederen verkoopt, de beursgenoteerde Estse verlader is ook van plan om een ​​fysieke Tallink Ekspress-winkel te openen in het wachtpaviljoen van het Balti Jaam-treinstation in Tallinn wanneer de in Estland ingevoerde beperkingen worden opgeheven.

Tallink Grupp kondigde begin maart aan dat naast het openen van het Burger King fastfoodrestaurant in het wachtpaviljoen van het Balti Jaam-treinstation in Tallinn, de Tallink Ekspress-winkel ook op dezelfde locatie zou worden geopend. Vanwege de noodsituatie worden echter eerst de online diensten van de winkel gelanceerd.

Eenvoudig online shoppen

De aankopen via de webshop van Tallink Ekspress kunnen contactloos worden afgehaald in Tallinn, vanuit het ophaalcentrum van de winkel in Tallinn aan de Uus-Sadama-straat 19, en inwoners van Tallinn en de landelijke gemeente Viimsi kunnen de aankopen ook voor de deur bestellen, met Tallink Takso taxiservice thuisbezorgd. https://www.10beste.com voor online spullen.

“Ook al zijn we van plan de Tallink Ekspress-winkel in het wachtpaviljoengebouw Balti Jaam te openen zodra de beperkingen ons daartoe in staat stellen, hebben de snel veranderde winkelgewoonten van klanten en de sterke groei van het aantal aankopen via internet ons gepresenteerd met de mogelijkheid om de Tallink Ekspress al vandaag als webshop te openen, “zei Katre Kovask, hoofd van de onshore retail van Tallink Grupp. home cinema set kopen.

De eerste winkel van Tallink Ekspress in het wachtpaviljoengebouw Balti Jaam zal door het bedrijf worden geopend zodra de huidige beperkingen het bedrijf daartoe in staat stellen.