3 asx-aandelen om te kopen, afgebeeld door een man die zijn hand omhoog houdt met 3 vingers omhoog

De beste makelaars in Australië zijn druk bezig geweest met het aanpassen van hun schattingen en aanbevelingen, wat heeft geleid tot de publicatie van een aantal broker notes.

 

Drie koopwaarderingen van makelaars die mijn aandacht hebben getrokken, worden hieronder samengevat. Dit is waarom makelaars denken dat deze ASX-aandelen zich in de koopzone bevinden:

 

 

TOP 3 DIVIDEND AANDELEN (VOLLEDIG GEWELDIG) OM TE KOPEN

Wees een van de allereerste investeerders die de namen ontdekt van onze top 3 dividendaandelen om te kopen. Deze “onder de radar” c …

Volgens een notitie van Morgan Stanley hebben de analisten hun overwogen rating behouden, maar hun koersdoel voor de aandelen van dit betalingsbedrijf verlaagd tot $ 149,00. De makelaar heeft de intrede van Commonwealth Bank of Australia (ASX: CBA) in de buy now pay later-markt onderzocht. Het verwacht dat dit de handelaarstarieven van Afterpay op de lokale markt onder druk zal zetten. Dit is echter niet genoeg om zijn positieve kijk op het bedrijf te verduisteren. Vooral gezien de sterke prestaties van zijn Amerikaanse activiteiten en zijn expansie op het vasteland van Europa. Het is van mening dat Afterpay op het punt staat een wereldwijd platform voor kopen, nu betalen en late-r betalen op te bouwen. De koers van het aandeel Afterpay handelt vanochtend op $ 119,77.

 

EML Payments Ltd (ASX: EML)

Uit een notitie van Macquarie blijkt dat de analisten hun outperform-rating hebben behouden en hun koersdoelstelling voor de aandelen van dit betalingsbedrijf hebben verhoogd naar $ 6,20. Dit volgt op de aankondiging van de overname van Sentenial Limited voor maximaal 110 miljoen euro op woensdag. Macquarie lijkt positief over de overname en merkt op dat het EML blootstelling geeft aan het sterke structurele groeiverhaal van open banking. De aandelenkoers van EML haalt donderdag $ 5,67 op. Koers van ING aandeel is gestegen.

 

Qantas Airways Limited (ASX: QAN)

Analisten bij Ord Minnett hebben hun kooprating en het koersdoel van $ 6,00 behouden op de aandelen van deze luchtvaartmaatschappij. Dit volgt op de aankondiging van een reisbubbel tussen Australië en Nieuw-Zeeland die later deze maand van start gaat. Ord Minnett was blij met het nieuws. Gecombineerd met het aanhoudende binnenlandse herstel, verwacht het dat de zeepbel het balansherstel zal ondersteunen. Bovendien gelooft het dat Qantas uit de crisis kan komen in een sterkere positie dan toen het eraan kwam. De prijs van het aandeel Qantas wordt vandaag verhandeld op $ 5,39. Airfrance klm aandelen  koers is gestegen.

 

Waar nu $ 1.000 te investeren

Als beleggingsexpert Scott Phillips een aandelentip heeft, kan het lonend zijn om te luisteren. De vlaggenschip Motley Fool Share Advisor-nieuwsbrief die hij al meer dan acht jaar beheert, heeft tenslotte duizenden betalende leden voorzien van een verdubbelde, verdrievoudigde of zelfs meer aandelenselectie.

 

Scott heeft zojuist onthuld wat volgens hem de vijf beste ASX-aandelen zijn die beleggers nu kunnen kopen. Deze aandelen worden verhandeld tegen spotgoedkope prijzen en Scott denkt dat het op dit moment geweldige aankopen zijn.