Te midden van een landelijk munttekort, deels als gevolg van de coronavirus pandemie, bekijkt CNBC Select hoe creditcards kunnen helpen en de veiligste om uit te kiezen.

Bij uw volgende bezoek aan een plaatselijke supermarkt, restaurant of bank, ziet u mogelijk een bord met de mededeling dat op dit moment alleen exacte wijziging of elektronische betaling wordt geaccepteerd.

 

De vertraagde circulatie van munten in de hele economie, onder impuls van de coronavirus pandemie, heeft de afgelopen maand geleid tot een druppel munttekort in de Verenigde Staten.

 

Terwijl grote retailers, zoals Walmart en CVS, leren aanpassen, hebben creditcardhouders er echt baat bij.

 

Hieronder schetst CNBC Select hoe een creditcard in deze periode van pas kan komen en enkele van de meer hygiënische manieren om met plastic te betalen.


 

Hoe een creditcard kan helpen

Als u een van de weinigen bent die niet overal exact geld bij u heeft, kan een creditcard helpen. creditcard aanbiedingen online is makkelijk.

 

Creditcards zijn algemeen aanvaarde betaalmethoden (zelfs vóór het tekort aan munten) en handig in gebruik. Kaarthouders kunnen nu een aankoop doen en deze op een later tijdstip afbetalen, terwijl ze krediet opbouwen als ze hun maandelijkse rekeningen op tijd en volledig betalen. En als uw creditcardgegevens ooit worden gestolen, betaalt u maximaal $ 50 voor frauduleuze kosten.

 

Met creditcards kunt u niet alleen betalen voor dagelijkse aankopen tijdens een tekort aan munten, maar velen belonen u ook voor uitgaven. Enkele van de beste creditcards bieden geld terug, punten en mijlen die u weer in uw portemonnee kunt stoppen of kunt inwisselen voor cadeaubonnen en toekomstige reizen. debit card aanvragen online is handig.

 

CNBC Select heeft bijvoorbeeld een aantal berekeningen uitgevoerd en ontdekte dat de Alliant Cashback Visa® Signature-creditcard (een van onze beste creditcards met beloningen) kaarthouders na slechts één jaar naar schatting $ 553 aan cashback en na vijf jaar naar schatting $ 2.370 verdient.

 

Een schonere manier van betalen

Dankzij contactloze creditcards die de mogelijkheid bieden om zonder aanraking te gaan, is er een schonere manier om met plastic te betalen.

 

In feite heeft de meerderheid van de Amerikanen de trend gevolgd om tap-to-pay creditcards en mobiele portemonnees, zoals Apple Pay, te gebruiken om ziektekiemen te voorkomen tijdens de pandemie van het coronavirus en tegelijkertijd het afrekenproces in winkels te versnellen.

 

Uit een American Express Digital Payments-enquête uit 2020 bleek dat 58% van de consumenten die in het verleden contactloze betalingen hebben gebruikt, deze nu vaker zullen gebruiken dan ooit tevoren, en Mastercard Contactless Consumer Polling ontdekte dat 51% van de Amerikanen nu een vorm gebruikt van contactloze betaling.

 

Als uw huidige creditcard geen contactloze betaling biedt (er zou een golfachtig symbool op de voorkant staan), overweeg dan om een ​​van de beste contactloze creditcards te openen die onze ranglijst hebben gemaakt.