Welkom bij CNET’s Love Syncs, waar we uw vragen over online dating beantwoorden. Ik ben Erin Carson, stafverslaggever, inwonende jong genoeg persoon, verkwistende correspondent, curator van vreemde dingen op internet, en laat je waarschijnlijk op ‘lezen’.

 

Vermaak je hersenen met het coolste nieuws, van de ruimte tot superhelden, memes tot robots. Door u aan te melden, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden van CBS en erkent u de gegevenspraktijken in ons privacybeleid. U kunt zich op elk moment afmelden.

Vraag: Je zei dat het duidelijk is dat je een vrouw vertelt dat ze mooi is op een datingsite en geen gesprek stimuleert. Weet je hoe vaak ik een vrouw een vraag heb gesteld over iets wat ze in haar profiel heeft gezegd, of iets over mij heb genoemd dat een connectie zou kunnen creëren? Ontelbare keren. Toch word ik genegeerd. Dus stop het gewoon. adultmatch datingreview is goed.

 

https://www.youtube.com/embed/8Eulcsz-Q94

 

Hoewel mijn eerste gedachte hier was: “Beschouw me als een andere vrouw die je niet zal antwoorden”, biedt deze e-mail eigenlijk de mogelijkheid om in te gaan op enkele grotere, bredere waarheden over online dating die erkend moeten worden. Namelijk dat het meestal, eerlijk gezegd, een frustrerende ervaring kan zijn die schijnbaar weinig oplevert.

 

Je zit, je veegt, je bericht, je wordt genegeerd. Misschien chat je, misschien ontmoet je elkaar persoonlijk. Misschien gaat het goed, misschien ook niet. Je veegt nog wat meer.

 

In mijn vele gesprekken met online daters, zowel vreemden als vrienden, heb ik nog nooit iemand ontmoet die echt van het proces geniet. Door het profiel scrollen nadat het profiel verdoofd is. En welke andere afwijzing kan persoonlijker aanvoelen dan een afwijzing die komt nadat je je beste weergave van je gezicht en persoonlijkheid hebt aangeboden en een klinkende stilte hebt ontvangen?

 

Maar hier is het ding: er zijn perspectiefpunten die we in gedachten moeten houden, en ze houden meestal in dat we medeleven hebben met de mensen die eigenaar zijn van de profielen waarmee je probeert te communiceren.

 

Een: er is geen wetenschap voor online dating. Als je tips volgt om je eigen profiel te verbeteren, geef je jezelf een betere kans op succes, maar succes is niet gegarandeerd. Ik kan je niet aanraden om alsem, tranen van eenhoorn en een bezoar van een geit in een ketel te gooien om je soulmate te vinden. novamora review is goed.

 

Ik kan je aanraden je foto’s te vernieuwen, nieuwe bios uit te proberen en te experimenteren met je openingsboodschappen. Als je denkt dat je moeite hebt met het krijgen van reacties op doordachte berichten, stel je dan de oogrollen en kloppende geluiden voor die een of andere flauwe “hey baby” tegenkomt. Je bent één in een zee van gezichten. Je moet je best doen om op te vallen.

 

Twee: niemand is verplicht om je te antwoorden. Je kunt dit feit haten als je wilt, maar overweeg dit: als je een bericht van iemand krijgt en je kijkt naar het profiel van die persoon en besluit dat je om wat voor reden dan ook niet geïnteresseerd bent, ga je echt een gesprek beginnen met die persoon? En wil je echt iets afdwingen bij iemand die niet geïnteresseerd is?

 

Deze vrouwen waar je chagrijnig over bent omdat ze niet antwoorden, zijn waarschijnlijk behoorlijk verdomd opgebrand.

Drie: heb wat compassie. In heteroseksuele arrangementen over dating-apps worden vrouwen vaak overspoeld met berichten van jongens die waarschijnlijk het spectrum van vriendelijk tot griezelig tot ronduit angstaanjagend hebben.

 

Ze zitten op dezelfde carrousel van gezichten waar je op zit, en voelen waarschijnlijk een vergelijkbare frustratie dat voor al hun inspanningen iets gewoon niet lijkt te werken. Als dat zo was, zou niemand van ons hier zijn. Als dating-apps een wondermiddel waren, zouden we allemaal samenwerken en zou ik een terugkerende column schrijven waarin ik klaagde over mijn benedenbuurman. (Ik neem aan dat CNET me dit zou laten publiceren.)

 

Vier: Kijk, ik ga je niet vertellen dat je geen andere keuze hebt dan The Apps te gebruiken, want dat is niet waar. Mensen ontmoeten nog steeds partners via vrienden, familie en omdat ze op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Je kunt nog steeds ouderwets daten. Maar weet dat sommige mensen dat ook haten! Misschien zijn ze te verlegen om iemand in het echte leven te benaderen, of ze willen niet het risico lopen om voor hun neus te worden gesloten.

 

Hé, daten is moeilijk. Dat is het altijd geweest. Het vergt werk en veerkracht (en hoop!), En jezelf zo goed mogelijk helpen.